Kostenloos voor artsen

Videoconsultatie is nu meer nodig dan ooit en daarom bieden we dit gratis aan alle artsen in Nederland aan. Het Coronavirus slaat genadeloos toe en vele patienten hebben er vragen over. Zij vragen zich af of zij nog langs kunnen komen en waar ze terecht kunnen.

100% videoconsultatie platform voor huisartsen

Videoconsultatie beschermt u als huisarts, terwijl u toch uw patienten snel te woord kunt staan. Wij zijn specialisten in het leveren van videoconsultatie oplossingen. Veiligheid staat voorop, ook technisch gezien. Video vindt niet via de browser plaats, maar via een beveiligde speciaal hiervoor ontwikkelde app voor Android of Apple apparaten. Wij zijn een Nederlands bedrijf en reeds jaren actief met het platform DNHP. Meer dan 40.000 patienten hebben de app al gedownload en de dienst is een van de door patienten best beoordeelde apps in de appstores.

Snel en eenvoudig aanmelden

Wij willen er alles aan doen om de zorg in Nederland op een hoog niveau te houden en de zorgverleners op elke manier dat wij kunnen te ondersteunen. Dat doen we door onze diensten gratis ter beschikking te stellen. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.